ТЕАТЪР „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ОТВАРЯ ВРАТИ С ГОТОВНОСТ ДА ВЪРНЕ УСМИВКИТЕ НА СВОИТЕ ЗРИТЕЛИ, СЛЕД ДЪЛГАТА РАЗДЯЛА

26 Май 2020 г.
ТЕАТЪР „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ОТВАРЯ ВРАТИ
С ГОТОВНОСТ ДА ВЪРНЕ УСМИВКИТЕ НА СВОИТЕ ЗРИТЕЛИ,
СЛЕД ДЪЛГАТА РАЗДЯЛА
 
 
            След дългите месеци на раздяла със зрителите, Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” отваря врати с най-хитовите комедийни заглавия от своя репертоар.
В знак на огромна благодарност за търпението, доверието и любовта на публиката, трупата на театъра обещава истински маратон от усмивки, опустошително забавление и невероятни емоции.
            Дългоочакваната среща със зрителите в театралния салон стартира с комедията, която вече няколко години изпълва театралните салони из цялата страна със смях и нестихващи аплодисменти – „ЧЕРНА КОМЕДИЯ”. А актьорите от спектакъла
„КАФЕ С ПРЕТЕНЦИИ” ще посрещнат най-нетърпеливите приятели на театъра, на откритата сцена в „СОФИЯ ТЕХ ПАРК”, готови да върнат отново усмивките на лицата им, след напрегнатите месеци.
           В летния маратон, с който Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ще посрещне своята публика са включени още от любимите на зрителите комедии: „АРСЕНИК И СТАРИ ДАНТЕЛИ”, „НОЖИЦА-ТРЕПАЧ”, „МНОГО ШУМ ЗА НИЩО”, „ШВЕЙК”, „СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ”, „КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН”, „ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА”.
           
Още с отварянето на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”, ще стартират и спектаклите в любимото на театралната публика пространство - Камерна сцена „МИРАКЪЛ”,
където едни от най-обичаните актьори ще представят:
„ЕДНА НОЩ С ТЕБ”, „ВКУС НА МЕД” и „ЛЮБОВ, ЛЮБОВ, ЛЮБОВ”.
          И ако до преди дни театрите бяха сред най-тихите и тъжни места, то от юни Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” отново ще върне живота в театралния салон, връщайки усмивките на своите зрители, с благодарност за търпението, доверието и любовта, в дългите месеци на раздяла.
 
Очакваме ви на КАСАТА на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”
всеки ден от 9:00 до 19:00 часа.
 



Представяме ви
Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори