Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" подарява ТЕАТЪР на влюбените!

14 Февруари 2021 г.
За поредна година Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" подарява ТЕАТЪР на влюбените!
 
Дълги години любимата за публиката инициатива "с целувките", когато целувайки любимия човек на касата на театъра печелиш подарък - един билет за двама, беше запазена марка за Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ". Извънредната ситуация през последната година промени не само броя на зрителите в театралните зали, но и броя на целувките и прегръдките между хората... Едно нещо, обаче, със сигурност няма да се промени - традиционния подарък за влюбените, от Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ".
 
Тази година отново ВЛЮБЕНИТЕ В ТЕАТЪРА ВЛИЗАТ В ТЕАТЪРА С 1 БИЛЕТ!
НА 14 ФЕВРУАРИ ВСИЧКИ ЗАКУПЕНИ БИЛЕТИ ЗА СПЕКТАКЛИТЕ НА
ТЕАТЪР "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" ЩЕ СА НА ПОЛОВИН ЦЕНА!!!
Единственото условие е да изпратите с хаштаг #театърбългарскаармия СНИМКА С ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК ПРЕД ЛЮБИМИЯ ТЕАТЪР и ПОДАРЪКЪТ Е СИГУРЕН!
 
На 14 ФЕВРУАРИ всеки билет ще е придружен и с още един подарък - "Валентинка с театрално послание".
Любими любовни цитати от спектаклите на театъра ще напомнят на влюбените онези класически фрази от велики автори, които оживяват на сцената на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" не само на Свети Валентин.
Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" вярва в любовта и подарява любов!Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
25 Февруари (Четвъртък)
19.00 ч. "Албена"
26 Февруари (Петък)
27 Февруари (Събота)
02 Март (Вторник)
04 Март (Четвъртък)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители не се допускат. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори