Гледайте постановката "ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ '16"

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ '16


Автор:
 17 СЕПТЕМВРИ
ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В ТЕАТЪР „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”
 
ПОГЛЕД ЗАД КУЛИСИТЕ | ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО 

 
Театър „Българска армия” празнува деня на София!
И вие, столичани и гости на столицата, сте поканени!
Колкото поискате и каквото поискате!
Предлагаме разходка из репетиционните зали, гримьорните, перукерните, архива, ателиетата, фоайетата, както и всички скрити за външен поглед места, където се ражда магията, наречена ТЕАТЪР. Зад затворените до скоро врати ще видите „ковачницата” на наградите „Аскеер” и звукозаписното студио на Дони. За децата ще има приказки и магии, за родителите - горещо кафе и... и разбира се вечерните представления. "ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ НА ДЯКОНА ЛЕВСКИ" на Голяма сцена и „ЕДНА НОЩ С ТЕБ” на камерна сцена „Миракъл”!
 
Какъв ден само!
 
На 17 септември (събота) Театър „Българска армията”
отваря врати, за да отбележи Деня на София!
 
Актьорите от трупата на театъра ще се преобразят в ролята на гидове, които ще развеждат посетителите из историята и настоящето на театъра.
Ще бъде отворена вратата дори и на директорския кабинет. Който не се страхува ще може да пробва и „горещия” му стол. Гостите ни ще могат да разгледат и да се снимат със скритите до момента колекции от театрални костюми и експонати на единствената по рода си колекционерска сбирка от театрални плакати, а тези от тях, които изявяват музикални предпочитания ще могат да се насочат директно към четвъртия етаж, където ще ги чакат в професионално звукозаписно студио на Дони, където  композиторът на театъра – Добрин Векилов - Дони, лично ще консултира бъдещите звезди.


От 11 часа, на сцена  - клуб „МаксиМ” актьорите от трупата на театъра, ще четат приказки за най-малките, докато техните родители се разхождат из потайностите зад сцената ни, а от 16 часа Бате Ненчо ще развихри магическите фантазии на всеки от нас.
В случай, че посетителите пропуснат етажа и случайността или асансьорът  ги отведат по-нагоре, те ще се озоват в най-новото ни театрално пространство - камерната сцена "Миракъл"! Пет етажа над  „Софийският Бродуей”  - улица „Раковски” и по-близко до  звездите, е мястото където Стойко Пеев ще чете стихове от 14.00 ч.
В 15 часа, отново на камерна сцена „Миракъл” ще станете свидетели и на възстановителната репетиция на спектакъла „ЕДНА НОЩ С ТЕБ”, под режисурата на доайенът сред режисьорите Красимир Спасов.

Всички гости на театъра ще могат да изпият чаша кафе в кафе-клуба на театъра и да се насладят на неизлъчвани до момента кадри от церемониите по връчване на ежегодните театрални награди „Аскеер”.
Снимки с уникалните ни костюми ще ви превърнат и в истински Наполеон или Кралица Елизабет, Кармен или Дон Карлос, Арлекин или Тореадор, Морска русалка или дори Мечка.
 
Столичани ще имат свободен и безплатен достъп до потайностите на Театър „Българска армия” през целия ден. Вратите ще бъдат затворени едва след края на представлението "ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ НА ДЯКОНА ЛЕВСКИ", а билетите за всички представления от програмата на театъра, като за празник, ще ви предложим на цена от 7 лева!
 
Театър „Българска армия” ще празнува! Можете да празнувате с нас!
Когато поискате и където поискате – от 11 до 17:30 часа на 17 септември
Колкото и каквото поискате!


 

Представяме ви


Програма за месеца

16 Септември (Понеделник)
19.00 ч.
Верига от думи - Гостува ДКТ-Хасково
17 Септември (Вторник)
19.00 ч.
"Арсеник и стари дантели"
18 Септември (Сряда)
19.00 ч.
"Черна комедия"
18 Септември (Сряда)
19.30 ч.
"Една нощ с теб" камерна сцена "Миракъл"
19 Септември (Четвъртък)
19.00 ч.
"Секс, наркотици, рокендрол"
19 Септември (Четвъртък)
19.30 ч.
"Вкус на мед" камерна сцена "Миракъл"
20 Септември (Петък)
19.00 ч.
Дама пика - Гостува КТ-Пловдив


Уважаеми зрители, всички представления на Голяма сцена на Театър "Българска армия" са с начален час 19.00 ч.
Представленията на Камерна Сцена "Миракъл" и Сцена-клуб "Маским" са от 19.30 ч. При изключение, ще бъдете своевременно
информирани на нашата web страница.


Отговори и спечели билет за двама!

Малък Лексикон!
Прочети и ако искаш - отговори...

Партньори