28 години от спектакъла “СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ” - БЛОГ

20.11.2020 г.
28 години от спектакъла “СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ”
Театър “БЪЛГАРСКА АРМИЯ”


На 11ти ноември отпразнувахме 28 години от първото представление на постановката „СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ“ на режисьора Николай Ламбрев-Михайловски.  Актьорите Ивайло Христов, Дони и Коцето-Калки променят историята завинаги на същата дата, но през 1992 година. Оттогава до днес, те играят из целият свят! Спектакълът е световен рекордьор в категория „Най-дълго играно представление в един и същи състав“.
 
Вечерта започна с представяне на книга „Секс, наркотици и рок&рол“ от Петя Дикова, издателство ‚Изток-Запад‘. която проследява историята на спектакъла, описва срещите, сцените, препятствията през всичките години. За дългия път на “СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ” разказват както екипа на представлението, така и хора, изиграли важна роля за неговия 28-годишен живот.


В краят на спектакъла на сцената се качи и режисьора, за да сподели своята благодарност към публиката, затова че разбира, подкрепя и 28 години продължава да се вълнува от пиесата.
Вечерта беше празнична и въпреки епидемиологичната ситуация, театърът кънтеше от аплодисментите на публиката!
 
Заповядайте да гледате СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛв Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“!
Поради големият интерес към представлението ви молим да закупите билети предварително.Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
20 Септември (Понеделник)
21 Септември (Вторник)
23 Септември (Четвъртък)
24 Септември (Петък)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители не се допускат. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори