До 27 март - билети на ПОЛОВИН ЦЕНА

21 Март 2018 г.
27 март е Международен ден на театъра и последен ден, в който може да се възползвате от специалното предложение на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“.

От 21 до 27 март закупете БИЛЕТИ НА ПОЛОВИН ЦЕНА за постановките:
 „САЛОМЕ“ – 26 март, 19:00 ч.
и „ДЕКАМЕРОН“ – 31 март, 19:00 ч.


Какъв по-добър начин, за отбелязване на празника на театъра? „САЛОМЕ“ и „ДЕКАМЕРОН“ са под режисьурата на Диана Добрева, която винаги умее да изненадва и очарова публиката.
Сценографията, хореографията и играта на актьорите в „САЛОМЕ“ те карат да усетиш онази скрита и мистична магия на театъра. Постановката държи публиката в притихнало напрежение до самия край.

В ролята на Саломе е самата Диана Добрева. Йоан Кръстител е Александър Евгениев, Ирод–Милен Миланов, а съпругата му Иродиада–Анастасия Ингилизова. Участват още: Веселин Анчев, Симеон Дамянов, Луизабел Николова, Асен Кобиларов, Джулия Бочева/Елена Иванова, Марина Колева, Петя Диманова, Цветан Пейчев, Ахмед Юмер и Славена Зайкова. Повече може да прочетете тук: https://goo.gl/hz2Qej

ДЕКАМЕРОН“ е спектакъл, на който ще се отдадете с широко отворени очи, защото има цветна палитра смях и сълзи, емоции и случки. Постановката, под режисурата на Диана Добрева, е конструирана върху шест от възможните сто новели в едноименното произведение на Джовани Бокачо.

Участват: Радина Кърджилова, Веселин Анчев, Стефка Янорова, Антоанета Добрева – Нети, Гергана Данданова, Анастасия Ингилизова, Десислава Касабова, Мимоза Базова, Милен Миланов, Георги Къркеланов, Иван Радоев, Тигран Торосян, Асен КобиларовЙоана Буковска - Давидова. Повече може да прочетете тук: https://goo.gl/xZZdYr

БИЛЕТИ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ от касата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ или онлайн от тук: https://goo.gl/mZ31sn
Очакваме ви! Нека празнуваме с пълни театрални салони Международния ден на театъра.



Представяме ви
Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори