Театър "Българска армия" и актьорът Милен Миланов с почетен диплом!!!

20 Декември 2018 г.
На 18 декември т. г. Департамент „Нова българистика“ на Нов български университет отбеляза 10-годишнината от  научноизследователската програма „Литературата на Народна република България (1946 — 1990)", ръководена от доц. Пламен Дойнов.
Десетките научни форуми и осемте издателски поредици в рамките на програмата нямат прецедент в днешната българска наука и култура. Театър "Българска армия" бе удостоен с почетен диплом за оказано системно съдействие при отбелязването на десетки томове от програмата.
Актьорът от Театър "Българска армия" Милен Миланов бе удостоен с почетен диплом, като личност участвала непосредствено в реализирането на програмата.
Театър "Българска армия" винаги е бил съпричастен в реализирането на високи културни, научни и духовни начинания.



Представяме ви
Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори