“ЕМИГРАНТИ”-те Милен Миланов и Сашо Дойнов след турнето в Швейцария

16 Ноември 2016 г.
След гостуването на Милен Миланов и Сашо Дойнов в Швейцария, с постановката на театър „Българска армия“ – „Емигранти“, актьорите се завърнаха в България заредени с много положителни емоции. Турнето беше в Женева на 4 ноември и Цюрих – 5 ноември.

След представлението в Женева приветствие към творческия състав изразиха както Н. Пр. г-жа Меглена Плугчиева, благодарение на която се случи посещението, така и от Н. П.р. г-жа Деяна Костадинова, посланика на България в ООН, която сподели, че е гледала „Емигранти“ и в София. Публиката дълго аплодира както актьорите, така и думите на  благодарност, които им поднесе директорът на театър „Българска армия“ Мирослав Пашов.

По време на изборния ден Милен Миланов, който гласува в Цюрих, бе заобиколен от възторжени зрители на представлението, както и на други разочаровани, че не са могли да се снабдят с покани за постановката. В Женава и Цюрих към творческия екип на „Емигранти“ както и към театър „Българска армия“ бяха отправени настоятелни молби за повторно турне в Швейцария.

Голяма част от зрителите споделиха радостта си, че гостува сериозен спектакъл, на който могат да се насладят и да съпреживеят истински дълбоко изкуство, тъй като практиката е зад граница да гостуват предимно по-леки жанрове. Това тяхно наблюдение кореспондира с думите на режисьора Диана Добрева – „Нашето емигрантство днес не зависи от граници, то е вътрешно, ние сме емигранти в собствената си държава.”



Представяме ви
Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори