Хомеопатия за душата - гостува ДТ-Габрово

Гледайте постановката "Хомеопатия за душата - гостува ДТ-Габрово"

11 Май Събота| 19.00 часа Голяма сцена
Автор:


ХОМЕОПАТИЯ ЗА ДУШАТА
Stand up comedy special с Димитър Иванов – Капитана и куклите Бай Тъньо и AJ Tik-Tok
 
Стендъп комедията е може би най-искреното изкуство, защото комикът разказва свои случки, от собствения си живот, разказва неговата гледна точка по даден проблем. Вие виждате него, а не някакъв измислен герой, (като Димитър Иванов - Капитана например)…
Един човек, с един микрофон, в нашия случай и една врата. Именно затова е толкова популярна стендъп комедията, защото е искрена и много човешка. Всеки може да се припознае в разказите и шегите, които ще чуе.
Едни от най - популярните лица в света на комедията са стендъп комици. Не забравяйте, че това са само шеги, нищо повече.
Димитър Иванов - Капитана - какво ни говори това име - изключително банално българско име, на държавен служител с помпозен прякор, измислен от безсилица. Актьор, комик и вентролог, може да говори без да си отваря устата, УАУ!

Купи билети
Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
18 Април (Четвъртък)
18 Април (Четвъртък)
19 Април (Петък)
20 Април (Събота)
23 Април (Вторник)
19.00 ч. "Племе"
24 Април (Сряда)
24 Април (Сряда)
25 Април (Четвъртък)
25 Април (Четвъртък)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори