"Стъпка по стъпка"

Гледайте постановката ""Стъпка по стъпка""

18 Септември Сряда| 19.00 часа Голяма сцена
Автор: Питър Куилтър
Постановка: Лиза Шопова
Сценография и костюми: Анелия Райкова
Музикална среда: Петя Димитрова
Участват: Анастасия Ингилизова, Гергана Плетньова, Евелин Костова, Даниел Върбанов, Денислав Маринчев, Стефан Роглевпревод - Михаела Кацарова 
сценична редакция и режисура - Лиза Шопова
сценография и костюми - Анелия Райкова
музикална среда - Петя Диманова
плакат и програма - Рада Миладинова
фотограф - Борис Урумов
 
ДЕЙСТВАЩИ ЛИЦА И ИЗПЪЛНИТЕЛИ:
Паула - Анастасия Ингилизова
Софи - Гергана Плетньова
Моника - Евелин Костова
и 
Даниел Върбанов, Денислав Маринчев и Стефан Роглев (студенти в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ от класа на проф. Ат. Атанасов)


ВНИМАНИЕ!!! В тази пиеса ще става дума за любов!
 
       Какво се случва, когато три жени малко „по принуда“ тръгват на двудневен поход в планината? Естествено си споделят, но не всичко, после без видима причина се карат и логично се сдобряват, „малко“ се напиват, уж се мразят, но пък много се обичат. Да, на пръв поглед това е пълен хаос от чувства, но ние жените го наричаме приятелство. И колкото и да ни вълнуват мъжете, има нещо, което те не могат да ни дадат, а то е точно този разпилян пъзел от чувства, в който ние успяваме да не се изгубим.    
       Два дена, през които три жени взимат важни решения, преодоляват препятствия, които водят до нелепи и трогателни ситуации по между им. Ще си кажат ли истината, ще намерят ли сили да си простят, ще оцелеят ли в тази враждебна среда?
       Стъпка по стъпка ще вървим с тях към върха, където трябва да си вземат последно сбогом с тяхната починала приятелка.
       И все пак: Това, което се случва в планината, си остава в планината!
Лиза Шопова
 
 
       В сюжета на пиесата „СТЪПКА ПО СТЪПКА“ се заплитат цял куп трогателни и смешни ситуации. Стъпка по стъпка, пиесата проследява предизвикателствата, пред които се изправя приятелството на три жени. 
Срещата с природата и неочакваните трудности се превръщат в комични срещи с трудностите на съвременната жена в забързания свят, която няма време нито да надникне в себе си и да разкрие докрай чувствата си, нито да разбере близкия човек.
 
Колко тайни и премълчани обиди могат да се крият зад декларираната близост?
Ще успеят ли да ги преодолеят и накъде ще поемат личните им пътища и съдбата на тяхното приятелство след този поход?
Ще намерят ли сили тези три млади жени да разрешат любовните си проблеми, ще могат ли да проявят емпатия и заедно да продължат живота си нататък?
 
       Това са част от въпросите, които ще ни вълнуват в продължение на час и половина от сцената на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” и ще ни направят  съпричастни към героините в тази завладяваща пиеса, към която режисьора Лиза Шопова подхожда с финес и чувство за хумор, а актрисите Анастасия Ингилизова, Гергана Плетньова и Евелин Костова насищат с живот, създавайки истински калейдоскоп от чувства.
 

 

Купи билети
Представяме ви
Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори