Ревизор - Гостува Театър "София"

Гледайте постановката "Ревизор - Гостува Театър "София""

Автор:


РЕВИЗОР” на Гогол днес е удивително съвременен. Нравственият упадък в налудничавия ни обществен живот е стигнал дотам, че на върха на пирамидата на всяка йерархична структура може да кацне някой фантастичен Хлестаков - пройдоха и празноглавец, и безоблачно да си я управлява и дои. На тоя фон не ме тревожи толкова безочието и наглостта на един или друг престъпник, на класически самозабравили се овластени идиоти, а готовността, с която обществото им се самоподчинява, сключвайки чрез това си поведение негласен договор за взаимно безобразничене.
РЕВИЗОР в един класически текст, който ще заживее с ритъма на днешния ни ден, за да нарисува вечното, повторяемото, смешното и тъжното в живота.
 
Творчески екип:
Режисьор: Бойко Богданов
Превод: Христо Радевски
Художник: Петя Стойкова
Музика: Бойко Богданов
Сценография: Петя Стойкова
Костюмограф: Петя Стойкова


Участват:

Сава ПиперовНевена КалудоваПламен МанасиевМихаил МилчевНиколай АнтоновРосен БеловКалин ВрачанскиНиколай ВърбановЙорданка ЛюбеноваМилена ЖивковаНеда СпасоваВладимир МатеевНиколай ДимитровЮлиян РачковМария Сапунджиева

Времетраене: 180 мин., с антракт
 

Купи билети
Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
05 Март (Вторник)
19.00 ч. "64"
06 Март (Сряда)
06 Март (Сряда)
07 Март (Четвъртък)
08 Март (Петък)
08 Март (Петък)
08 Март (Петък)
09 Март (Събота)
09 Март (Събота)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори