Награди “МаксиМ”

ГОДИШНИ НАГРАДИ “МАКСИМ” ЗА АКТЬОРСКИ ПОСТИЖЕНИЯ В ТЕАТЪР “БЪЛГАРСКА АРМИЯ”


През 1993 г., по инициатива на актьорската трупа в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“, се учредяват награди “МаксиМ”. Те са замислени като алтернатива на престижните театрални награди “Аскеер”, които Академия “Аскеер” връчва на своите колеги от другите театри всяка година в навечерието на 24 май. Съгласно статута на “А`Аскеер” актьорите, режисьорите и сценографите от трупата на Театър “БЪЛГАРСКА АРМИЯ” не могат да бъдат номинирани и не получават наградата Аскеер.

И така, вече е традиция, всяка година в чест на Международния ден на театъра – 27 март, в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ да се връчват наградите “МаксиМ”: за главна мъжка, главна женска и поддържаща роля. Номинирани са всички актьори, участващи в постановките, реализирани в периода между миналогодишния и тазгодишния “МаксиМ”. Награда има и за техническите служби зад сцената – “ЗЛАТЕН ЧУК”.
Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
05 Март (Вторник)
19.00 ч. "64"
06 Март (Сряда)
06 Март (Сряда)
07 Март (Четвъртък)
08 Март (Петък)
08 Март (Петък)
08 Март (Петък)
09 Март (Събота)
09 Март (Събота)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори