Моню Монев

Моню Валентинов Монев е български актьор, изпълняващ роли в киното, телевизията и театъра. Моню Монев е роден на 6 юни 1974 г. в град Бургас, България.

 

Учи в НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“, специалност пиано. Средното си образование завършва в Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника през 1993 г. През 1997 г. завършва ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ с бакалавърска степен актьорско майсторство за драматичен театър в класа на проф.

 

Крикор Азарян с асистент Тодор Колев. След като завършва Театралната академия играе на щат в Театър „Българска армия“ в периода 1998 – 2006 г.За пръв път актьорът привлича вниманието на телевизионната публика и кинокритиците с изпълнението си в българската историческа сага „Дървото на живота“, за което е номиниран в категорията за откритие на годината на наградите „Златната бленда“. Играе един от любимите образи на доц. Мазов в успешния телевизионен сериал „Откраднат живот“. В главната роля на Режисьора в „Още една мечта“, Моню Монев играе със собственото си име, както и другите артисти.


Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
05 Март (Вторник)
19.00 ч. "64"
06 Март (Сряда)
06 Март (Сряда)
07 Март (Четвъртък)
08 Март (Петък)
08 Март (Петък)
08 Март (Петък)
09 Март (Събота)
09 Март (Събота)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори