Златната мина - Гостува ДТ-Бургас

Гледайте постановката "Златната мина - Гостува ДТ-Бургас"

Автор: Ст.Л.Костов


Драматичен театър „Адриана Будевска" - Бургас представя
ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ
МАРИЯ САПУНДЖИЕВА
в комедията от Ст. Л. Костов

постановка БОРИСЛАВ ЧАКРИНОВ
Участват още: НИКОЛ KAPAБИHOBA, МИЛЕНА МАРКОВА, ЗОРНИЦА KOHCTAHТИHOBA, ЗЛАТКО АНГЕЛОВ, ТИХОМИР БЛАГОЕВ, HИKOЛAЙ CТОИMEHОB, ВАЛЕРИ ЕЛИЧОВ, СТОЯН ПАМУКОВ

„Златната мина" е една от най-играните пиеси на класика на българската драматургия Ст. Л. Костов. Писана е преди повече от сто години и никога няма да спра да се удивлявам, как нищо съществено в живота на българина не се е променило. Все още продължаваме да се надяваме, че ще се случи някакво чудо и изведнъж ще станем богати и щастливи. Все още се опитваме да се харесаме на богата Европа и вярваме, че някой ще ни помага и обича само защото сме послушни и добри. Непораснал, инфантилен народ. Бедни и доверчиви до глупост. Главните роли в спектакъла са поверени на невероятните сценични партньори Мария Сапунджиева и Тончо Токмакчиев. И да! Колкото и невероятно да звучи популярният ни съгражданин навършва 60 г.,, Златната мина" е спектакълът, с който Драматичен театър "Адриана Будевска" го поздравява и му благодари.
 

Купи билети
Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
10 Декември (Неделя)
11 Декември (Понеделник)
12 Декември (Вторник)
12 Декември (Вторник)
13 Декември (Сряда)
19.00 ч. "64"
13 Декември (Сряда)
14 Декември (Четвъртък)
15 Декември (Петък)
15 Декември (Петък)
16 Декември (Събота)
16 Декември (Събота)
17 Декември (Неделя)
17 Декември (Неделя)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори