"Забранените фокуси на Ненчо"

Гледайте постановката ""Забранените фокуси на Ненчо""

Автор: Емил Марков
Режисьор: Емил Марков
Сценография и костюми: Нина Пашова
Участват: Ненчо Илчев, Лара Златарева


режисура       Емил Марков
сценография и костюми       Нина Пашова
музикална среда       Василена Валентинова
хореография        Петя Христова

плакат и програма       Рада Миладинова
фотограф       Борис Урумов
участват:
 
НЕНЧО ИЛЧЕВ
ЛАРА ЗЛАТАРЕВА
и
Самуил Христов
 
В магическият спектакъл танцуват: Петя Христова, Александра Таскова, Таня Кацарова, Лора Иванова, Светослав Серопян, Цветан Апостолов, Даниел Бинев
помощник-режисьор: Вилиана Панталеева

 
ВНИМАНИЕ!!!
В това шоу ще видите нещо невиждано!
Вие участвате в най-мащабния илюзионен спектакъл в България!
Това са ЗАБРАНЕНИТЕ ФОКУСИ НА НЕНЧО – магично шоу
с виртуозни фокуси, блестящи илюзии, много хумор и малко тъга.
 
          ЗАБРАНЕНИТЕ ФОКУСИ НА НЕНЧО е магичен спектакъл за хора от всички възрасти, готови да се потопят в бездната на магията.
          Непредставяно до момента в България илюзионно шоу, в което фантазиите ще ви разсмиват, илюзиите ще ви смайват, а магиите ще ви изумяват, без да уплашат никого.
 
          „Въображението е по-силно от знанието - само то може да те отведе в светове, за които не си и подозирал!“
Емил Марков
 
          „Левитация”, „изчезване”, летящи хора, изумителни фокуси и бляскав балет… са само част от зашеметяващите магии в спектакъла на Ненчо Илчев, които спират дъха. Някои от тези завладяващи номера могат да се видят само в най-мащабните световни спектакли на Лас Вегас от виртуозни илюзионисти като Дейвид Копърфийлд, Крис Ейнджъл и магьосниците Пен и Тейлър.  На сцената на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” тези фокуси не само ще оживеят в пълния си блясък, но Ненчо ще включи и публиката в тях.
         „Магията е вълшебната приказка, която всеки носи дълбоко в душата си още от детството. Дори сега разбирам, колко е важно да запазиш тази детска надежда и да знаеш, че ако вярваш и го искаш силно, всичко е възможно.“
Ненчо
 
         Дали илюзията е нещо магическо, или магията е просто илюзия, как точно се правят фокусите и защо са „забранени“, ще се опита да разкрие пред публиката новата асистентка на Ненчо – познатата от телевизионния екран „Кака Лара“.
 
         „В това магично шоу ще станете жертви на подли манипулации, шокиращи илюзии и забранени фокуси! Моля ви, не се поддавайте на тези коварни инсинуации... Просто слушайте внимателно и наблюдавайте! Ако запазите спокойствие на духа, забавлението ви е гарантирано!“
Лара
 
          Ненчо и Лара обещават сред публиката да няма разплакани деца, стъписани родители и разтревожени баби. Ако някой все пак изчезне, ще го върнат с бонбон в джоба, зайче под шапката или балон в ръката.
         Със своето бляскаво шоу Ненчо и Лара гарантират настроение и радост на всички, които обичат да се забавляват, искат и вярват в силата на магията. Единственото условие е да забравят ежедневните си проблеми в училище и вкъщи и да се оставят в ловките ръце на Ненчо.
 
 

Купи билети
Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
18 Април (Четвъртък)
18 Април (Четвъртък)
19 Април (Петък)
20 Април (Събота)
23 Април (Вторник)
19.00 ч. "Племе"
24 Април (Сряда)
24 Април (Сряда)
25 Април (Четвъртък)
25 Април (Четвъртък)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори