70 години Театър БЪЛГАРСКА АРМИЯ

Гледайте постановката "70 години Театър БЪЛГАРСКА АРМИЯ"

Автор:


70 години Театър БЪЛГАРСКА АРМИЯ

Вече 70 години Военният театър посреща своята публика под различни имена „Театър на народната армия”, „Театър на въоръжените сили”, „Театър Народна сцена”, „Театър на българската армия”, а днес - Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”.

И когато става дума за артистите от Военния театър, трябва да признаем, че поколения наред те са сред любимците на публиката не само в столицата, но и в страната. Без излишно самочувствие, актьорите от военния театър винаги са се гордеели, че са част от него.


Ще ви срещнем с онези артисти, онези лица, онези личности, които правят Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“  това, което е днес и чиито имена събуждат възторг у всеки от нас.
Ще ви разкажем тяхната история в театъра, ще ви покажем архивни снимки от представленията, в които са участвали и ще чуем разкази на колеги за работата с тях.

Стъпил здраво на положените основи от поколения най-обичани актьори, режисьори, художници, композитори, полковници и ръководители, Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” гради своята история, като следва традициите и пази завета на първите с неотменната Войнска чест.
За нас е удоволствие да ви представим имената на актьорите, с които Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ се гордее.

 

Купи билети
Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
10 Декември (Неделя)
11 Декември (Понеделник)
12 Декември (Вторник)
12 Декември (Вторник)
13 Декември (Сряда)
19.00 ч. "64"
13 Декември (Сряда)
14 Декември (Четвъртък)
15 Декември (Петък)
15 Декември (Петък)
16 Декември (Събота)
16 Декември (Събота)
17 Декември (Неделя)
17 Декември (Неделя)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори