ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ '16

Гледайте постановката "ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ '16"

Автор:


 17 СЕПТЕМВРИ
ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В ТЕАТЪР „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”
 
ПОГЛЕД ЗАД КУЛИСИТЕ | ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО 

 
Театър „Българска армия” празнува деня на София!
И вие, столичани и гости на столицата, сте поканени!
Колкото поискате и каквото поискате!
Предлагаме разходка из репетиционните зали, гримьорните, перукерните, архива, ателиетата, фоайетата, както и всички скрити за външен поглед места, където се ражда магията, наречена ТЕАТЪР. Зад затворените до скоро врати ще видите „ковачницата” на наградите „Аскеер” и звукозаписното студио на Дони. За децата ще има приказки и магии, за родителите - горещо кафе и... и разбира се вечерните представления. "ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ НА ДЯКОНА ЛЕВСКИ" на Голяма сцена и „ЕДНА НОЩ С ТЕБ” на камерна сцена „Миракъл”!
 
Какъв ден само!
 
На 17 септември (събота) Театър „Българска армията”
отваря врати, за да отбележи Деня на София!
 
Актьорите от трупата на театъра ще се преобразят в ролята на гидове, които ще развеждат посетителите из историята и настоящето на театъра.
Ще бъде отворена вратата дори и на директорския кабинет. Който не се страхува ще може да пробва и „горещия” му стол. Гостите ни ще могат да разгледат и да се снимат със скритите до момента колекции от театрални костюми и експонати на единствената по рода си колекционерска сбирка от театрални плакати, а тези от тях, които изявяват музикални предпочитания ще могат да се насочат директно към четвъртия етаж, където ще ги чакат в професионално звукозаписно студио на Дони, където  композиторът на театъра – Добрин Векилов - Дони, лично ще консултира бъдещите звезди.


От 11 часа, на сцена  - клуб „МаксиМ” актьорите от трупата на театъра, ще четат приказки за най-малките, докато техните родители се разхождат из потайностите зад сцената ни, а от 16 часа Бате Ненчо ще развихри магическите фантазии на всеки от нас.
В случай, че посетителите пропуснат етажа и случайността или асансьорът  ги отведат по-нагоре, те ще се озоват в най-новото ни театрално пространство - камерната сцена "Миракъл"! Пет етажа над  „Софийският Бродуей”  - улица „Раковски” и по-близко до  звездите, е мястото където Стойко Пеев ще чете стихове от 14.00 ч.
В 15 часа, отново на камерна сцена „Миракъл” ще станете свидетели и на възстановителната репетиция на спектакъла „ЕДНА НОЩ С ТЕБ”, под режисурата на доайенът сред режисьорите Красимир Спасов.

Всички гости на театъра ще могат да изпият чаша кафе в кафе-клуба на театъра и да се насладят на неизлъчвани до момента кадри от церемониите по връчване на ежегодните театрални награди „Аскеер”.
Снимки с уникалните ни костюми ще ви превърнат и в истински Наполеон или Кралица Елизабет, Кармен или Дон Карлос, Арлекин или Тореадор, Морска русалка или дори Мечка.
 
Столичани ще имат свободен и безплатен достъп до потайностите на Театър „Българска армия” през целия ден. Вратите ще бъдат затворени едва след края на представлението "ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ НА ДЯКОНА ЛЕВСКИ", а билетите за всички представления от програмата на театъра, като за празник, ще ви предложим на цена от 7 лева!
 
Театър „Българска армия” ще празнува! Можете да празнувате с нас!
Когато поискате и където поискате – от 11 до 17:30 часа на 17 септември
Колкото и каквото поискате!


 

Купи билети
Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
10 Декември (Неделя)
11 Декември (Понеделник)
12 Декември (Вторник)
12 Декември (Вторник)
13 Декември (Сряда)
19.00 ч. "64"
13 Декември (Сряда)
14 Декември (Четвъртък)
15 Декември (Петък)
15 Декември (Петък)
16 Декември (Събота)
16 Декември (Събота)
17 Декември (Неделя)
17 Декември (Неделя)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори