Обир - Гостува ТМЦ-Разград

Гледайте постановката "Обир - Гостува ТМЦ-Разград"

Автор: Джо Ортън


„ОБИР”

Режисьор: Надя Асенова
Сценография: Тодор Райков
Музика: Лия Иванова
Участват:
Габриела Димитрова
Веселин Борисов
Евгени Стефанов
Стефан Мараджиев
Николай Сяров- глас
Със специалното участие на
Владислав Карамфилов- ВЪРГАЛА

Когато, през 60-те години на XX в. Ортън влиза в британския литературен и театрален живот, той е сензация – скандален, шокиращ, възмутителен, но изключително забавен. Неговите черни комедии забождат пръст в лицемерието на британските институции, в социалната мимикрия на обществото, в пълната доминация на материалното и девалвацията на моралните ценности.
Какво се е променило от тогава до сега? Институциите, обществото, хората са същите. Само технологиите са се развили, но те не могат да решат проблема. Хуморът винаги е бил най-прекия начин да се достигне до зрителя или читателя.
Екипът на „ОБИР“, би искал чрез много хумор и забавление да забоде пръст в същите проблеми, да провокира размисъл. Иначе смехът е гарантиран!

Купи билети
Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
12 Юни (Понеделник)
12 Юни (Понеделник)
14 Юни (Сряда)
15 Юни (Четвъртък)
15 Юни (Четвъртък)
16 Юни (Петък)
16 Юни (Петък)
17 Юни (Събота)
17 Юни (Събота)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори