"Любов, любов, любов"

Гледайте постановката ""Любов, любов, любов" "

16 Декември Събота| 19.30 часа Камерна сцена Миракъл
14 Януари Неделя| 19.30 часа Камерна сцена Миракъл
17 Януари Сряда| 19.30 часа Камерна сцена Миракъл
02 Февруари Петък| 19.30 часа Камерна сцена Миракъл
15 Февруари Четвъртък| 19.30 часа Камерна сцена Миракъл
Автор: Майк Бартлет
Режисьор: Красимир Спасов
Сценография: Красимир Вълканов
Костюми: Мария Диманова
Музикално оформление: Сашо Младенов
Превод: Харалампи Аничкин
Участват: Симеон Дамянов, Асен Кобиларов, Тигран Торосян, Ели Колева, Бернарда БереануЕдна пиеса за взаимоотношенията между деца и родители и това как те се променят, подобно на музиката, модата и идеалите през епохите... докато само едно нещо никога не се променя – ЛЮБОВТА.

 „ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕШ, Е ЛЮБОВ.“ – с тази мантра е живяло цяло едно поколение... Така започва и историята, която разказва пиесата на Майк Бартлет – с песента на Beatles “All you need is love”, с марихуаната, отхвърлянето на родителския авторитет, либералния сексуален живот, разговори за войната във Виетнам – но без политика и резоньорство и разбира се трима млади – Кенет (Симеон Дамянов), брат му Хенри (Асен Кобиларов) и Сандра (Ели Колева). Действието се развива в забележителната 1967-а, предшестваща студентските вълнения, революционизирали и променили света – вероятно не е случайност, че героите са студенти в Оксфорд.  

Спектакълът на Театър „Българска армия“ проследява любовта на Кенет и Сара, разказвайки тяхната история от края на 60-те години до днес. И въпреки, че чрез техните деца – Роузи (Бернарда Береану) и Джейми (Тигран Торосян), Майк Бартлет отправя обвинения към цялото поколение „на цветята“, хвърлило сянка върху всички следващи поколения, в постановката на режисьора Красимир Спасов не се издават присъди, но и няма невинни.

„Любов, любов, любов“ ще ви поведе през различните епохи, с характерните за тях музика, мода и особеностите на общуването между поколенията. Но въпреки проблемите, които съпътстват всяка влюбена двойка – от сексуалната ревност, през изпитанията на чувствата, честността във връзката, та чак до сивотата на семейния бит – на сцената на Театър „Българска армия“ с много чувство за хумор и без излишен драматизъм ще се потопите в една история за любовта, която също както и песента на Beatles „Love, love, love…“ е вечна.

Купи билети
Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
11 Декември (Понеделник)
12 Декември (Вторник)
12 Декември (Вторник)
13 Декември (Сряда)
19.00 ч. "64"
13 Декември (Сряда)
14 Декември (Четвъртък)
15 Декември (Петък)
15 Декември (Петък)
16 Декември (Събота)
16 Декември (Събота)
17 Декември (Неделя)
17 Декември (Неделя)
18 Декември (Понеделник)
18 Декември (Понеделник)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори