АСКЕЕР 2023

Гледайте постановката "АСКЕЕР 2023"

Автор:


На 24-ти май – в деня на най-светлия ни празник, празника на българската писменост, духовност икултура, в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” Фондация „АКАДЕМИЯ АСКЕЕР” ще връчи за 32-ри път своите награди за постижения в театралното изкуство през изминалия сезон.          Наградите „АСКЕЕР” са единствени по рода си театрални  награди в България, при които отличията се дават „от артисти – за артисти“ и всяко от тях е професионален и естетически избор на хора, правещи театър.
          Единадесетте спектаклови категории на „АСКЕЕР 2023” включват представленията и техните творци с осъществена премиера в периода от 1 април 2022 г. до 31 март 2023 г.

Благодарим на нашите спомоществователи – искрени почитатели на театъра и радетели за развитието на българското театрално изкуство:
Министерство на културата, NESCAFE Dolce Gusto, Столична община, “Телематик Интерактив България“ АД.

Фондация „А‘Аскеер“ сърдечно благодари на своите генерални медийни партньори
БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, БЪЛГАРСКА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ; БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО РАДИО, 7 ARTS.
 
Традиционно връчването на наградите “АСКЕЕР” е под почетния патронаж на Министъра на културата и на Министъра на отбраната.
 
Церемонията по награждаването ще се излъчи на 24 май директно по БНТ 1 и на запис по другите канали на БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ.

Купи билети
Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
12 Юни (Понеделник)
12 Юни (Понеделник)
14 Юни (Сряда)
15 Юни (Четвъртък)
15 Юни (Четвъртък)
16 Юни (Петък)
16 Юни (Петък)
17 Юни (Събота)
17 Юни (Събота)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори