Ирония на съдбата – гостува ДТ-Видин

Гледайте постановката "Ирония на съдбата – гостува ДТ-Видин"

Автор: Емил Брагински и Елдар Рязанов


Творчески екип:
Режисьор – Надя Асенова
Сценография и костюми – Кънчо Касабов
Авторска музика – Вида Пиронкова в изпълнение на Симфониета Видин

Участват:
Дейвид Славчев, Цветелина Бодурова, Иван Рангелов, Ирина Флорова-Капелова, Николай Янев, Божидар Даков, Фиданка Рангелова, Цветана Дакова.

Музиканти:
Александрина Миленова, Емил Христов

Пиесата “Ирония на съдбата” е първообраза на популярния съветски филм от 1975г. написана от, Емил Брагински и Елдар Рязанов. Малко хора знаят, че те първо са написали пиеса и после създават филмов сценарий. Освен “Ирония на съдбата или честита баня” те са автори и на други емблематични за съветското кино заглавия, като: “Гара за двама”, “Служебен роман” и др. Пиесата е преведена от руски език от Стоян Йорданов, режисьор Надя Асенова, сценография Кънчо Касабов. Както във филма, така и в нашия спектакъл има 6 романтични песни, написани специално за нас от Вида Пиронкова. Пиано, цигулка и контрабас в изпълнение на живо от Симфониета Видин. Облечена в епохата на социалистическия реализъм, пиесата ни повежда в историята на едно романтично недоразумение. “Ирония на съдбата” е романтична комедия, където главният герой преоткрива себе си в абсурдни обстоятелства, по пътя към голямата любов.

Купи билети
Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
10 Декември (Неделя)
11 Декември (Понеделник)
12 Декември (Вторник)
12 Декември (Вторник)
13 Декември (Сряда)
19.00 ч. "64"
13 Декември (Сряда)
14 Декември (Четвъртък)
15 Декември (Петък)
15 Декември (Петък)
16 Декември (Събота)
16 Декември (Събота)
17 Декември (Неделя)
17 Декември (Неделя)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители НЕ СЕ ДОПУСКАТ. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори