"Бaлдахинът"

Гледайте постановката ""Бaлдахинът""

13 Май Четвъртък| 19.30 часа Камерна сцена "Миракъл"
17 Май Понеделник| 19.30 часа Камерна сцена "Миракъл"
05 Юни Събота| 19.30 часа Камерна сцена "Миракъл"
14 Юни Понеделник| 19.30 часа Камерна сцена "Миракъл"
Автор: Сидони-Габриел Колет
Режисьор: Стефан Спасов
Сценография и костюми: Петя Стойкова
Музика: Дони - Добрин Векилов
Участват: Гергана Данданова, Веселин Анчев, Ели Колева, Ясен Атанасов, Меглена Караламбова, Иван Налбантов
„Балдахинът” или 40 години от живота на една семейна двойка
от 1890 до 1930.С тази романтична комедия, пълна с хумор и чар, Колет, брилянтен експерт в тънкостите на любовната игра, майсторката на сюжетите тип „ОПАСНИ ВРЪЗКИ”, проследява живота на един мъж и една жена от първата им брачна нощ, през първата рожба, първата изневяра, та чак до зрялата им възраст.
Пред очите ни ще се изнижат 50 години съвместен живот, той и тя ще изживеят своите върхове и падения, но ще преминат успешно през минираното поле на семейният живот. История на една любов, която не можем да наречем изключителна или необикновена, затова пък история, в която можем да се огледаме и припознаем, макар да е ясно датирана във времето на нашите баби и прабаби. Но какво значение има времето, когато става дума за онова, което се случва между един мъж и една жена под БАЛДАХИНА на тяхната любов?   
 

 

Купи билети
Представяме ви
Програма
ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
12 Май (Сряда)
13 Май (Четвъртък)
13 Май (Четвъртък)
14 Май (Петък)
14 Май (Петък)
15 Май (Събота)
17 Май (Понеделник)
19 Май (Сряда)
19 Май (Сряда)


Уважаеми ЗРИТЕЛИ, всички представления на Голяма сцена на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" са с начален час 19.00ч. Представленията на камерна сцена "Миракъл" и сцена-клуб "МаксиМ" са от 19.30ч. Закъснелите зрители не се допускат. При отмяна на представление, ще бъдете своевременно информирани на нашата web страница. Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" си запазва правото да прави промяна в програмата.
Партньори